Konsultation som Frigör livskraft

Du är välkommen att träffa mig, Maiellen, livscoach, som haft som arbete att lära ut andnings- och meditationstekniker, ge holistiska behandlingar på kroppslig, känslomässig, mental, själslig och andlig nivå.

Jag lyssnar och ger dig holistiskt stöd:

Du får hjälp genom tips, om redskap för att hantera din process,

Du ökar din förmåga att möta känslor och frigöra rädslor, transformera,  

hantera dina tankar, prata om sådant du inte brukar prata om, släppa tankar och tankemönster.

Bit för bit kommer du att frigöra livskraft.

Målet är att kunna leva i harmoni och livsglädje.

Öka din kunskap om attraktionslagen, om visualisering och affirmation, som är enkla byggstenar till ökad kunskap om livet, om hur vi människor är rustade, för att ta oss ur tomrum, ångest, smärta, stress och oro.

Lyssna till din intuition, utveckla din kreativa medvetenhet, stilla dig genom meditation och yoga som är vägar för att öppna för högre medvetenhet och insikter om livet.

Du kan läsa mer här på hemsidan under Tips, för länkar till annat intressant!

 

Frigör tanken från kaos och gör mer av sådant du känner att du mår bra av.

Vila och sömn ger kroppen viktig återhämtning.

Regelbundenhet, följ dygnets och månens rytm! Bäst tid för nattvila är att somna före 22 och vakna före kl. 6.

Ge dig energi, ät näringsrik mat på bestämda tider och drick vatten, mellan måltiderna, för att få kraft att orka med processer av läkning och för att öppna upp inre medvetenhet.

Rör på dig varje dag, promenera, försök ta upp träning.

Mindfulness Fyll dig så ofta du kan med sådant som får dig att må bra,

lukta på blommor, var med när någon bakar eller lagar något som luktar och smakar gott, laga själv det som luktar och smakar riktigt gott,

klappa och gosa med djur, ta i varandra, kramas, 

iakttag, låt ögonen vila på vackra saker, Vackra inre bilder!

Lyssna, på fågelsång, på vilsam musik som gör dig lycklig och glad!

Ju mer du fyller på med sådant du mår bra av, desto mer vila/ återhämtning ger du ditt energisystem.

Lär dig mer om dig själv genom dina känslouttryck; det är okey att gråta, att skrika i affekt (i bilen eller där du inte stör andra), skratta, svettas, rodna, utan att hålla tillbaka, låt känslorna tala. Känslor är information till dig om sådan som finns lagrat i minnen. Är du nöjd med dem, njut! Är det svåra och jobbiga minnen, tacka för det som varit, förlåt dig själv och andra inblandade, släpp känslorna, dig själv fri, fri att skapa nya minnen!

Samtala, gärna med någon med egen erfarenhet av samma sak, som du själv går/gått igenom, för igenkänning och bekräftelse.

 

Individuell konsultation med Individanpassade mikroströmsfrekvenser (IMF)

Allt är energi, såväl tankar, känslor som våra fysiska kroppar, därför kan

högfrekventa vibrationer läka på såväl fysisk, mental, emotionell, själslig som andlig nivå.

En nyhet är att du under ett samtal, genom en konsultation även kan ta emot högfrekventa frekvenser som gör skillnad, som underlättar och påskyndar din utveckling.

Tack vare en högteknologisk uppfinning och apparat som heter Healy kan blockeringar, djup sorg, smärta och stress frigöras på kroppslig, känslomässig, tankemässig nivå och de mönster du ärvt från föräldrar, mor- och farföräldrar, från tidigare generationer och liv kan bli synliggjorda och frigöras. Det låter som en saga men är tack vare vetenskap och forskning verklighet sedan några år tillbaka!

Du kan få stöd vid psykiska besvär som depression, ångest, relaterade sömnproblem, genom individanpassade mikroströmsfrekvenser (IMF) för att harmonisera ditt bioenergetiska fält. Enligt skolmedicinen är det icke-medicinskt användningsområde. * Villkoren omfattar inga löften om läkning, ska tolkas som upplevda mål/ affirmationer. 

Healy är även godkänt inom EU som ett medicintekniskt hjälpmedel (medical device) vid kronisk smärta, fibromyalgi, migrän och skelettsmärta.* Erkänns av skolmedicinen enligt skolmedicinska definitioner. Det kräver fysisk tillgång till en Healy-apparat vid konsultation. Det betyder att vi behöver ses på plats eller att du innehar en egen Healy. Välkommen att höra av dig för mer information.

 

Kostnad

Ett första samtal eller konsultation kostar 680:- inkl moms, som betalas inför första tillfället. (Totalt  90 min på zoom.)

Samtalet lägger vi upp enligt din önskan och kan även innehålla en konsultation på distans av vibrationer som du behöver och mår gott av att ta emot, utvalda just för idag.

Konsultationen utformas, med ditt samtycke, så att du mottar personliga vibrationer på distans, via Healy Analys, med vibrerande mikroströmsfrekvenser.

Alternativt: 45 minuter konsultation med personliga vibrationer via Healy, på zoom + 2 uppföljande kortare konsultationer á 20 min.

                 

Därefter 480:- per samtal och konsultation, inkl moms (ca 45 minuter).

Alternativt: boka in 2 konsultationer med mikroströmsfrekvenser under en 14-dagarsperiod. Totalt ca 20 minuters konsultation vid varje tillfälle, (totalt ca 45 minuter), kostar 480:- inkl moms.

Betalning via Swish.

Välkommen att boka tid: 070-2900824 - maiellenstensmark@hotmail.com / Maiellen Jag har FA-skattsedel och är momsregistrerad.

 

Min bakgrund Jag blev socionom 1987 och har arbetat inom socialtjänst, yrkesinriktad rehabilitering och projektledning.

Sedan 1994, till november 2004 arbetade jag som livscoach, akupress- & aromamassör, bildterapeut i inspirativ målning, med utbildning i Vedic Art.

Jag återvände till Sverige 2005, omskolade mig till högstadie- och gymnasielärare i samhällskunskap och moderna språk, tog examen 2009, är spansklärare på högstadiet.

Texter som jag skrivit blev 2015 boken ”Såphalka och lingontuvor Om att hantera smärta och sorg och om att förebygga självmord”, Jordmånens förlag. Boken handlar om min dotters och min relation, våra liv och upplevelser. Boken säljs av mig till självkostnadspris.

Sedan 2011 har jag på olika sätt arbetat ideellt med suicidprevention, utvecklat postvention - efterlevandestöd för familjegruppen efter en närståendes självmord, bjudit in till stödgrupper och gett individuellt stöd till efterlevande efter närståendes självmord.

Under några år har jag varit nämndeman i tingsrätten samt under en kort period haft politiska uppdrag för Miljöpartiet i kommunfullmäktige i Karlskrona, där vi bland annat tog beslut om en Handlingsplan i suicidprevention. Tillsammans med miljörörelse och närboende har jag värnat om att spara stora naturintressen, där underbara havsvikar senare fyllts igen för att bli ännu större hamnyta.

Nu ger jag åter samtalssessioner & konsultationer på svenska, spanska och engelska. 

Varmt välkommen att kontakta mig /  Maiellen Stensmark

 

Tillsammans räddar vi liv!