Konsultation som Frigör livskraft

Effektiv sorgläkning efter svåra förluster och stora livsomställningar

Du blir aktivt lyssnad på och får hjälp genom tips, om redskap för att hantera djup sorg, smärta och stress. Du ökar din förmåga att möta känslor, transformerar och släpper tankar och tankemönster, som gör att du bit för bit kommer att kunna släppa förgörande sorg och smärta.

Processen ger hopp

Målet är att kunna leva i harmoni och livsglädje, trots att du bär en svår förlust, med respekt för den tid sorgeprocessen tar. Du får hjälp att hantera dina tankar, prata om sådant du inte brukar prata om, frigöra rädslor.

Öka din kunskap om attraktionslagen, om visualisering och affirmation, som är enkla byggstenar till ökad kunskap om livet, om hur vi människor är rustade, för att ta oss ur det tomrum som förluster skapar.

Ångest och smärta, att lyssna till sin intuition, är vägar som leder ut ur sorgen och öppnar till högre medvetenhet och insikter om livet.

 

Postvention - gemensamt samtal för hela familjen under livskrisen efter en närståendes självmord. Nu även på zoom. 


Den första tiden efter en närståendes självmord träffar jag er i familjegruppen så ofta ni  vill. Det brukar först vara med någon-några dagars mellanrum, till ett möte i veckan, till varannan vecka, fram till och med och en tid efter begravningen.

Därefter finns möjlighet till gemensamma uppföljningar, efter ert behov, den tid som ni väljer att tillsammans bearbeta och läka efter förlusten. Det är ett fint sätt att "bära varandra" i sorgen, en vetskap som också lugnar en oro som kan uppkomma över hur andra familjemedlemmar fortsatt mår i sorgen.

Gemensamma uppföljningar t.ex. vid årsdagar. 

 

Krismedvetenhet

Först gäller det att under längre och längre stunder frigöra tanken från kaos, genom att göra sådant som du gillade innan sorgen tog över.

Vila och sömn ger kroppen viktig återhämtning.

Ge dig energi, ät näringsrik mat, regelbundet, drick vatten, för att få kraft att orka ta dig igenom chocken och orka arbetet i en sorgeprocess.

Rör på dig varje dag, promenera, försök ta upp träningen du höll på med.

Mindfulness Fyll dig så ofta du kan med tankar och känslor av positiva minnen,

lukta på blommor, var med när någon bakar eller lagar något som luktar och smakar riktigt gott, om du inte ännu kan göra något gott själv,

klappa och gosa med djur, ta i varandra, kramas, 

iakttag och lyssna, på fågelsång, på musik som gjort dig lycklig och glad

Kanske kan du se på/tänka på något roligt som du tidigare skrattat åt. Humor kan lätta för en liten stund.

 

Ju mer du fyller på med sådant du tidigare mådde bra av, desto mer vila/chans till återhämtning ger du ditt stressade och chockade energisystem.

Lär dig mer om dig själv och din sorg genom dina känslouttryck; att gråta, att skrika i affekt (i bilen eller där du inte stör andra), skratta, svettas, rodna, utan att hålla tillbaka, låt sorgen tala. 

Ta hjälp av utomstående, låt människor hjälpa till med vad de kan och erbjuder sig göra.

Samtala, gärna med någon med egen erfarenhet av att läka efter djup sorg och chock.

 

Välkommen att boka tid via samtal på telefon 070-2900824, eller e-post maiellenstensmark@hotmail.com. Det är bäst om det är du själv som bokar tid.

Kostnad Postvention inklusive moms: 680 kronor vid första konsultationen, oavsett antal deltagare. Därefter 480 kronor per tillfälle, oavsett antalet deltagare. Betala via svisch innan eller i anslutning till zoommötet.

Jag har tystnadsplikt.

Vid postvention råder också tystnadsplikt i familjegruppen - Det är mycket viktigt att alla kan känna sig totalt trygga med att ingen för vidare något som sagts i familjegruppen.

 

Du är välkommen att träffa mig, Maiellen, livscoach, som haft som arbete att lära ut andnings- och meditationstekniker, ge holistiska behandlingar på kroppslig, känslomässig, mental och andlig nivån och själslig läkning. Jag lyssnar och ger holistiskt stöd till självläkning.

 

Individuell konsultation 

Första konsultationen sker via zoom. Vill du hellre kan vi därefter samtala i telefon, men helst möter jag dig på zoomen så vi ser varandra och får en mer personlig kontakt.

En första konsultation kostar 680:- inkl moms och betalas under eller inför första tillfället. (Totalt ca 90 minuter på zoom). Därefter tar konsultatior ca 45 minuter på zoom eller telefon och kostar 480:- inkl moms.

Har du tidigare deltagit i Postvention i familjegrupp men vill ha en egen konsultation är kostnaden 480:- och tiden jag avsätter är ca 45 minuter.

Betalning via swish.

         

 

Individuell konsultation med Individanpassade mikroströmsfrekvenser (IMF)

Eftersom allt är energi, såväl tankar, känslor som våra fysiska kroppar, 

kan högfrekventa vibrationer läka på såväl fysisk, mental, emotionell, själslig som andlig nivå.

En nyhet är att du under en konsultation även kan ta emot högfrekventa frekvenser som verkligen gör skillnad.

Tack vare en högteknologisk uppfinning och apparat som heter Healy kan blockeringar, djup sorg, smärta och stress frigöras på kroppslig, känslomässig, tankemässig nivå och de mönster man ärvt efter föräldrar, mor- och farföräldrar, från tidigare generationer och liv kan bli synliggjorda och frigöras. Det låter som en saga men är tack vare vetenskap och forskning verklighet sedan ett par år tillbaka!

Du ges stöd vid psykiska besvär som depression, ångest och relaterade sömnproblem, genom individanpassade mikroströmsfrekvenser (IMF) för att harmonisera ditt bioenergetiska fält. Enligt skolmedicinen är detta ett icke-medicinskt användningsområde. * Villkoren omfattar inga löften om läkning och ska tolkas som upplevda mål/ affirmationer. 

Healy är godkänt inom EU som ett medicintekniskt hjälpmedel (medical device) vid kronisk smärta, fibromyalgi, migrän och skelettsmärta.* Erkänns av skolmedicinen enligt skolmedicinska definitioner. Det kräver fysisk tillgång till en Healy-apparat vid konsultation. Det betyder att vi behöver ses på plats eller att du innehar en egen Healy. Välkommen att höra av dig för mer information.

 

En första konsultation kostar 680:- inkl moms, som betalas inför första tillfället. (Totalt  90 min på zoom.) Konsultationen utformas, med ditt samtycke, så att du mottar personliga vibrationer på distans, via Healy Analys, med vibrerande mikroströmsfrekvenser.

Alternativt: 45 minuter på zoom + 2 uppföljande kortare konsultationer á 20 min.

 

Därefter 480:- per konsultation, inkl moms (ca 45 minuter).

Alternativt: boka 2 konsultationer med mikroströmsfrekvenser, när du vill under en 14-dagarsperiod. Totalt ca 20 minuters konsultation vid varje tillfälle, (totalt ca 45 minuter), kostar 480:- inkl moms.

Betalning via Swish.

Välkommen att boka tid: 070-2900824 - maiellenstensmark@hotmail.com / Maiellen

 

Min bakgrund Jag blev socionom 1987 och har arbetat inom socialtjänst, yrkesinriktad rehabilitering och projektledning. Sedan 1994 arbetade jag som livscoach, med akupress-, aromamassage och bildterapeut i inspirativ målning med utbildning i Vedic Art, till november 2004. Jag kunde inte sörja på spanska, utan återvände till Sverige, där jag omskolade mig till högstadie- och gymnasielärare i samhällskunskap och moderna språk och tog min examen 2009. Texter som jag skrivit blev 2015 boken ”Såphalka och lingontuvor Om att hantera smärta och sorg och om att förebygga självmord”, Jordmånens förlag. Boken handlar om min dotters och min relation, våra liv och upplevelser. Boken säljs av mig till självkostnadspris.

Sedan 2011 har jag på olika sätt arbetat ideellt med suicidprevention, utvecklat postvention - efterlevandestöd för familjegruppen efter en närståendes självmord, bjudit in till stödgrupper och gett individuellt stöd till efterlevande efter närståendes självmord. Under några år har jag varit nämndeman i tingsrätten samt under en kort period haft politiska uppdrag för Miljöpartiet i kommunfullmäktige i Karlskrona, där vi bland annat tog beslut om en Handlingsplan i suicidprevention. Nu ger jag åter konsultationer på svenska, spanska och hjälpligt på engelska. Har FA-skattsedel och är momsregistrerad.

Varmt välkommen att kontakta mig ❤ Hälsningar Maiellen Stensmark

Tillsammans räddar vi liv!