Du är välkommen att träffa mig, Maiellen, livscoach, som haft som arbete att lära ut andnings- och meditationstekniker, ge holistiska behandlingar på kroppslig, känslomässig, mental, själslig och andlig nivå.

Jag lyssnar och ger dig holistiskt stöd:

Du får hjälp genom tips, om redskap för att hantera din process,

Du ökar din förmåga att möta känslor och frigöra rädslor, transformera,  

hantera dina tankar, prata om sådant du inte brukar prata om, släppa tankar och tankemönster.

Bit för bit kommer du att frigöra livskraft.

Målet är att kunna leva i harmoni och livsglädje.

Öka din kunskap om attraktionslagen, om visualisering och affirmation, som är enkla byggstenar till ökad kunskap om livet, om hur vi människor är rustade, för att ta oss ur tomrum, ångest, smärta, stress och oro.

Lyssna till din intuition, utveckla din kreativa medvetenhet, stilla dig genom meditation och yoga som är vägar för att öppna för högre medvetenhet och insikter om livet.

Du kan läsa mer här på hemsidan under Tips, för länkar till annat intressant!

 

Frigör tanken från kaos och gör mer av sådant du känner att du mår bra av.

Vila och sömn ger kroppen viktig återhämtning.

Regelbundenhet, följ dygnets och månens rytm! Bäst tid för nattvila är att somna före 22 och vakna före kl. 6.

Ge dig energi, ät näringsrik mat på bestämda tider och drick vatten, mellan måltiderna, för att få kraft att orka med processer av läkning och för att öppna upp inre medvetenhet.

Rör på dig varje dag, promenera, försök ta upp träning.

Mindfulness Fyll dig så ofta du kan med sådant som får dig att må bra,

lukta på blommor, var med när någon bakar eller lagar något som luktar och smakar gott, laga själv det som luktar och smakar riktigt gott,

klappa och gosa med djur, ta i varandra, kramas, 

iakttag, låt ögonen vila på vackra saker, Vackra inre bilder!

Lyssna, på fågelsång, på vilsam musik som gör dig lycklig och glad!

Ju mer du fyller på med sådant du mår bra av, desto mer vila/ återhämtning ger du ditt energisystem.

Lär dig mer om dig själv genom dina känslouttryck; det är okey att gråta, att skrika i affekt (i bilen eller där du inte stör andra), skratta, svettas, rodna, utan att hålla tillbaka, låt känslorna tala. Känslor är information till dig om sådan som finns lagrat i minnen. Är du nöjd med dem, njut! Är det svåra och jobbiga minnen, tacka för det som varit, förlåt dig själv och andra inblandade, släpp känslorna, dig själv fri, fri att skapa nya minnen!

Samtala, gärna med någon med egen erfarenhet av samma sak, som du själv går/gått igenom, för igenkänning och bekräftelse.

OBS!

Allt är energi, såväl tankar, känslor som våra fysiska kroppar, därför kan en

högre frekvens läka på såväl fysisk, mental, emotionell, själslig som andlig nivå.

 

 

Min bakgrund: Jag blev socionom 1987 och har arbetat inom socialtjänst, yrkesinriktad rehabilitering och projektledning.

Sedan 1994 fram till november 2004 arbetade jag som livscoach, akupress- & aromamassör, bildterapeut i inspirativ målning, med utbildning i Vedic Art.

Jag återvände till Sverige 2005, omskolade mig till högstadie- och gymnasielärare i samhällskunskap och moderna språk, tog examen 2009, är spansklärare på högstadiet.

Texter som jag skrivit blev 2015 till boken ”Såphalka och lingontuvor Om att hantera smärta och sorg och om att förebygga självmord”, Jordmånens förlag, som går bra att beställa genom SPES Blekinge, dit jag skänkt behållningen av boken som säljs till valfritt belopp, boken säljs till självkostnadspris dock lägst 40 kronor + eventuellt porto. Boken handlar om min dotters och min relation, våra liv och upplevelser. 

Sedan 2011 fram till och med 2022 har jag arbetat ideellt i SPES Blekinges självhjälpsgrupp med månatliga träffar och jag har utvecklat Postvention - efterlevandestöd för familjegruppen efter att en närstående tagit sitt liv.

Annan erfarenhet jag fått är att jag under några år har varit nämndeman i tingsrätten samt under en kort period haft politiskt uppdrag för Miljöpartiet i kommunfullmäktige i Karlskrona, då vi bland annat tog beslut om en Handlingsplan i suicidprevention. Jag har värnat om att spara stora naturintressen, men underbara havsvikar fylldes igen trots protester och överklagan, för att bli en ännu större hamnyta i Karlskrona kommun.

Jag samtalar på svenska, spanska och engelska, men håller helst föredrag på svenska. 

Varmt välkommen att kontakta mig /  Maiellen Stensmark

Tillsammans räddar vi liv!

Dela den här sidan