Konsultation som frigör livskraft

Effektiv sorgläkning efter svåra förluster och stora livsomställningar

Du blir aktivt lyssnad på och får hjälp genom tips, om redskap för att hantera djup sorg, smärta och stress.

Du ökar din förmåga att möta känslor, transformerar och släpper tankar och tankemönster, som gör att du bit för bit kommer att kunna släppa förgörande sorg och smärta.

Processen ger hopp

Målet är att kunna leva i harmoni och livsglädje, trots att du bär en svår förlust, med respekt för den tid sorgeprocessen tar.

Du får hjälp att hantera dina tankar, prata om sådant du inte brukar prata om, frigöra rädslor.

Öka din kunskap om attraktionslagen, om visualisering och affirmation, som är enkla byggstenar till ökad kunskap om livet, om hur vi människor är rustade, för att ta oss ur det tomrum som förluster skapar.

Ångest och smärta, att lyssna till sin intuition, är vägar som leder ut ur sorgen och öppnar till högre medvetenhet och insikter om livet.

Postvention - gemensamt samtal för hela familjen under livskrisen efter en närståendes självmord. Nu även på zoom. 


Den första tiden efter en närståendes självmord träffar jag er i familjegruppen så ofta ni vill. Det brukar först vara med någon-några dagars mellanrum, till ett möte i veckan, till varannan vecka, fram till och med och en tid efter begravningen.

Därefter finns möjlighet till gemensamma uppföljningar, efter ert behov, den tid som ni väljer att tillsammans bearbeta och läka efter förlusten.

Det är ett fint sätt att "bära varandra" i sorgen, en vetskap som också lugnar en oro som kan uppkomma över hur andra familjemedlemmar fortsatt mår i sorgen.

Gemensamma uppföljningar t.ex. vid årsdagar.

Krismedvetenhet

Först gäller det att under längre och längre stunder frigöra tanken från kaos, genom att göra sådant som du gillade innan sorgen tog över.

Vila och sömn ger kroppen viktig återhämtning.

Ge dig energi, ät näringsrik mat, regelbundet, drick vatten, för att få kraft att orka ta dig igenom chocken och orka arbetet i en sorgeprocess.

Rör på dig varje dag, promenera, försök ta upp träningen du höll på med.

Mindfulness

Fyll dig så ofta du kan med tankar och känslor av positiva minnen, lukta på blommor, var med när någon bakar eller lagar något som luktar och smakar riktigt gott, om du inte ännu kan göra något gott själv, klappa och gosa med djur, ta i varandra, kramas, iakttag och lyssna, på fågelsång, på musik som gjort dig lycklig och glad. Kanske kan du se på/tänka på något roligt som du tidigare skrattat åt. Humor kan lätta för en liten stund.

Ju mer du fyller på med sådant du tidigare mådde bra av, desto mer vila/chans till återhämtning ger du ditt stressade och chockade energisystem.

Lär dig mer om dig själv och din sorg genom dina känslouttryck; att gråta, att skrika i affekt (i bilen eller där du inte stör andra), skratta, svettas, rodna, utan att hålla tillbaka, låt sorgen tala.

Ta hjälp av utomstående, låt människor hjälpa till med vad de kan och erbjuder sig göra.

Samtala, gärna med någon med egen erfarenhet av att läka efter djup sorg och chock.

 

Välkommen att boka tid

via samtal på telefon 070-2900824, eller e-post maiellenstensmark@hotmail.com.

Det är bäst om det är du själv som bokar tid.

Donation Rekommenderad lägst: 680 kronor vid första konsultationen, oavsett antal deltagare.

Donation Rekommenderad lägst 480 kronor per tillfälle, oavsett antalet deltagare.

Betala via svisch innan eller i anslutning till zoommötet.

Jag har tystnadsplikt.

Vid postvention råder också tystnadsplikt i familjegruppen - Det är mycket viktigt att alla kan känna sig totalt trygga med att ingen för vidare något som sagts i familjegruppen.

 

Du är välkommen att träffa mig, Maiellen, livscoach, som haft som arbete att lära ut andnings- och meditationstekniker, ge holistiska behandlingar på kroppslig, känslomässig, mental och andlig nivån och själslig läkning. Nu genom samtal /zoom.

Jag lyssnar och ger holistiskt stöd till självläkning.

 

Individuell konsultation

Första konsultationen sker via zoom. Vill du hellre kan vi därefter samtala i telefon, men helst möter jag dig på zoom så vi ser varandra och får en mer personlig kontakt.

Donation Rekommenderad lägst 680:- betalas under eller inför första tillfället. (Totalt ca 90 minuter på zoom).

Donation Rekommenderad lägst 480 :- ca 45 minuter på zoom eller telefon.

Donation Rekommenderad lägst 480:- om du tidigare har deltagit i Postvention i familjegrupp men vill ha en egen konsultation. Tiden jag avsätter är ca 45 minuter. Betalning via swish.

Välkommen att boka tid!

Via samtal på tel 070-2900824 eller e-post maiellenstensmark@hotmail.com. Det är bäst om det är du själv som bokar tid! / Maiellen

Dela den här sidan